Anti Friendzone Kit ervaringen (MasterFlirt.nl)

Anti Friendzone Kit ervaringen?

De kans is groot dat je op zoek bent naar ervaringen van de Anti Friendzone Kit van MasterFlirt.nl.

Anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen.

Een paar maanden geleden zijn wij zelf aan de slag gegaan met de Anti Friendzone Kit van MasterFlirt.nl en delen op deze pagina onze mening, ervaringen en review.

Twijfel je nog of je de Anti Friendzone Kit moet aanschaffen? Lees dan hieronder verder!

Wat is de Anti Friendzone Kit?

De Anti Friendzone Kit is een videotraining die gemaakt is door de jongens van MasterFlirt.nl.

In deze videotraining moet je gaan leren hoe je voortaan niet meer in de friendzone (bij meisjes) gaat komen, of hoe je er uit kunt komen als je er al in zit.

Veel jongens komen namelijk in de friendzone bij het meisje wat ze leuk vinden, en zijn daarmee “alleen maar vrienden”, een verschrikking voor jongens die meer willen.

De Anti Friendzone Kit gaat jou dus leren hoe je voortaan niet meer in de friendzone komt, maar hoe je juist tussen de lakens bij dat meisje komt.

Anti Friendzone Kit ervaringen

We moeten eerlijk zeggen dat we aangenaam verrast waren toen we met de Anti Friendzone Kit aan de slag gingen.

Als je inlogt in het Leden-gedeelte, staan daar zo’n kleine 30 video’s op je te wachten.

In deze video’s geeft Tom je adviezen, tips en ‘bewezen technieken’ waarmee je een soort van seksuele ‘tension’ opbouwt bij de meisjes, en waardoor je niet meer als “slechts vrienden” gezien gaat worden.

De video’s bevatten veel goede informatie en we kunnen inderdaad voorstellen dat vrouwen hierdoor seksueel tot je worden aangetrokken als je deze technieken en informatie in real life gaat toepassen.

Ook krijg je een aantal video’s waarin wordt uitgelegd hoe je juist UIT de friendzone kunt komen, als je daar al bij (een aantal) meisjes in zit. Deze video’s vonden we ook erg waardevol.

De video’s duren gemiddeld zo’n vijf tot tien minuten, en je krijgt dus genoeg video materiaal; en nog belangrijker: informatie waar je wat mee kunt en waardoor je van je probleem gaat afkomen.

Moet ik de Anti Friendzone Kit kopen?

De Anti Friendzone Kit kost 97,- euro en dat is best wat geld voor een videotraining.

Echter vinden we de training van uitstekende kwaliteit, en kan de informatie die je vertelt word inderdaad toegepast worden om je probleem op te lossen.

Wil jij graag weten hoe je voortaan niet meer in de friendzone bij meisjes komt, en hoe je dus meer kunt worden dan “alleen maar vrienden”? Dan raden we je de Anti Friendzone Kit van MasterFlirt.nl van harte aan.

Plaats een reactie