eCursus Vind Je Ideale Baan ervaringen (Frank de Moei)

eCursus Vind Je Ideale Baan ervaringen?

Ben je op zoek naar ervaringen over de eCursus Vind Je Ideale Baan van Frank de Moei? Twijfel je of de cursus van Frank de Moei wat voor jou is en of je er wat aan gaat hebben?

Wij zijn een paar maanden geleden zelf begonnen met de eCursus Vind Je Ideale Baan en zullen op deze pagina onze ervaringen, mening en review met je delen.

Lees dus hieronder onze eerlijke ervaringen!

Wat is de eCursus Vind Je Ideale Baan?

De eCursus Vind Je Ideale Baan is een cursus van Frank de Moei.

Frank is geen onbekende van ons, we hebben namelijk al eens andere producten op onze website besproken (deze kwamen zeer positief uit de bus).

Zoals de naam van de cursus al doet vermoeden ga je in de cursus ontdekken hoe je jouw ideale baan kunt vinden.

Veel mensen gaan met tegenzin naar het werk, en het is natuurlijk zonde om iets wat je het langst in heel je leven doet, met tegenzin doet.

Veel beter is dus om je ideale baan te vinden, zodat je met plezier naar je werk gaat en elke dag doet wat je het liefst doet.

eCursus Vind Je Ideale Baan ervaringen

Onze ervaringen over de eCursus Vind Je Ideale Baan zijn positief.

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met de cursus krijg je twaalf weken lang mails van Frank waarin hij samen met jou gaat kijken naar wat jouw passie is en waar jouw talenten liggen.

Het doel is natuurlijk dat je aan het eind van de cursus jouw ideale baan voor ogen hebt, en ook de stap hebt gemaakt om die ideale baan te ‘hebben’.

De cursus bestaat uit drie delen. Zo beginnen we bij het begin (wat zijn jouw passies en talenten) en eindigen we met het daadwerkelijk nemen van de stap om een andere (ideale) baan te vinden.

Alle mails zijn zo ingedeeld dat je goed gaat nadenken over wie jij bent en wat je moet doen om de gewenste veranderingen op gang te krijgen. Frank geeft je ook opbrachten om mee aan de slag te gaan.

Wanneer je de cursus hebt afgerond, weet je waar jouw passies en talenten liggen (veel mensen zijn dit in hun leven vergeten) en weet je dus wat jouw ideale baan is en heb je als het goed is de stappen ondernomen om jouw ideale baan te realiseren.

Moet ik de eCursus Vind Je Ideale Baan kopen?

Voor 49,- euro kun je aan de slag met de cursus van Frank de Moei.

Wij zijn behoorlijk positief over de cursus en weten zeker dat wanneer je aan de slag gaat met de cursus, jij in twaalf weken jouw droombaan hebt gevonden.

En zeg nou eerlijk: dan kan dit wel eens de beste 49,- euro zijn die je ooit hebt besteed.

De eCursus Vind Je Ideale Baan krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie