Groeien met SEO ervaringen (Mark van Tuel)

Groeien met SEO ervaringen?

De kans is groot dat jij op zoek bent naar ervaringen van de cursus Groeien met SEO van Mark van Tuel (Ompro.nl), anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Wij zijn enkele weken geleden aan de slag gegaan met Groeien met SEO, en willen op deze pagina onze ervaringen met je delen.

Zo weet je aan het eind van deze pagina of de cursus Groeien met SEO wat van jou is.

Hier lees je dus onze Groeien met SEO ervaringen, mening en review.

Wat is Groeien met SEO?

Groeien met SEO is een videotraining van Mark van Tuel.

In deze videotraining ga je leren en ontdekken hoe je met je website(s) hoger in Google kunt komen. Mark legt je dit in zijn video’s allemaal stap voor stap uit.

Alle video’s zijn netjes opgedeeld in verschillende modules. Deze modules bevatten meerdere video’s en beginnen bij het begin (wat is een goede domeinnaam?).

In de training wordt alles duidelijk uitgelegd en we vinden de cursus erg uitgebreid.

We vinden de cursus geschikt voor mensen die nog geen enkele ervaringen met SEO hebben, als mensen die al wat gevorderd zijn. Wij zijn namelijk al redelijk bekend met SEO, maar hebben toch veel van de cursus opgestoken. Voornamelijk het stukje Lokale SEO vonden wij erg interessant.

Groeien met SEO ervaringen

Onze Groeien met SEO ervaringen zijn positief.

Wanneer je inlogt in het Leden-gedeelte staat daar een net overzicht van alle modules. Deze modules zijn erg compleet en laten niks achterwege.

Alle termen worden uitgelegd, en Mark legt ook alles netjes en rustig uit. Daarnaast deelt hij zijn scherm om dingen te laten zien als dat nodig is.

We zien dat Mark veel tijd en energie in het maken van deze cursus heeft gestoken. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe video’s toegevoegd en kunnen we Mark altijd per mail bereiken en geeft hij snel antwoord (vaak dezelfde dag nog).

Moet ik Groeien met SEO kopen?

Wil je leren hoe je met je website hoger in Google kunt komen, hoe je daar meer gerichte bezoekers naar je website krijgt en hoe je meer geld kunt verdienen met je website?

Dan raden we de cursus Groeien met SEO van Mark van Tuel aan.

Het is een goede, uitgebreide cursus waar je ongetwijfeld veel van gaat opsteken, en waarvan je de kleine investering er zo uit hebt gehaald.

Plaats een reactie