Piano Pro ervaringen (Steven Pruis)

Piano Pro ervaringen?

Ben je op zoek naar ervaringen over Piano Pro van Steven Pruis?

Wij gingen een paar maanden geleden aan de slag met Piano Pro en zullen op deze pagina onze ervaringen, mening en review met je delen.

Twijfel je dus nog of Piano Pro van Steven Pruis wat voor jou is? Lees dan nu hieronder onze eerlijke mening en ervaringen.

Wat is Piano Pro?

Piano Pro is een cursus piano spelen gemaakt door Steven Pruis.

Steven Pruis heeft al enorm veel mensen (door de duizend) piano leren spelen, waaronder ook bekende Nederlands als Gordon.

De cursus is geschikt voor mensen die net beginnen met piano spelen, maar ook voor mensen die al enige ‘ervaring’ hebben al piano kunnen spelen.

Piano Pro bestaat uit .PDF bestanden (ebooks) met daarin oefeningen en bladmuziek, maar ook uit video’s waarin Steven de oefeningen voordoet, en laat zien wat én hoe je piano moet spelen.

Piano Pro ervaringen

Onze Piano Pro ervaringen zijn zeer positief.

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met Piano Pro, krijg je gelijk toegang tot de volledige cursus, en die is behoorlijk uitgebreid.

Zoals gezegd krijg je toegang tot ebooks en video’s waarin Steven je uitlegt (en laat zien) hoe je piano moet leren spelen.

De ebooks zijn van uitstekende kwaliteit, en beginnen bij de basis van het piano spelen.

Naarmate je de training volgt, hoe ‘moeilijker’ de oefeningen zijn. De bedoeling is natuurlijk dat je telkens beter piano gaat leren spelen, en door de cursus van Steven ga je dat ook zeker doen.

Steven legt je in de video’s alles goed uit, en laat alles zien. Je ziet en merkt aan alles dat Steven een professional is en dat hij al veel mensen heeft geleerd om piano te spelen.

Of je nou een beginner of een expert bent, we weten zeker dat je veel aan Piano Pro gaat hebben.

Is Piano Pro zijn geld waard?

Piano Pro kost 149,- euro en dat vinden we de cursus absoluut waard.

Zeker als je gaat kijken naar wat een ‘offline’ cursus piano spelen je kost, dan ben je namelijk al gauw 500,- euro kwijt, en dan zit je gebonden aan een maximaal aantal lessen.

De ebooks en video’s uit Piano Pro kun je kijken wanneer je maar wilt, zoveel je maar wilt.

Daarnaast kun je Steven altijd een mail sturen, en zal hij je vraag beantwoorden.

Piano Pro krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie