Slank door de Overgang ervaringen (Ria Kamelle)

Slank door de Overgang ervaringen?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je op zoek bent naar ervaringen over het Slank door de Overgang ebook van Ria Kamelle.

Waarschijnlijk zit je er aan te twijfelen om het ebook te kopen en wil je eerst nog even wat meer informatie te weten komen over Ria en het Slank door de Overgang ebook.

Wij zijn enkele maanden geleden zelf aan de slag gegaan met Slank door de Overgang en op deze pagina zullen we onze eerlijke ervaringen en mening over het ebook met je delen.

Wat is Slank door de Overgang?

Slank door de Overgang is een ebook wat is geschreven door Ria Kamelle.

Ria heeft al verschillende ebooks en programma’s ontwikkeld die gericht zijn op vrouwen in het algemeen, en vrouwen die in de overgang zitten.

Zoals de naam van het ebook al doet vermoeden gaat het hier om een ebook waarin Ria je vertelt hoe je tijdens de overgang slank kunt worden, en ook blijven.

Echter is het ebook veel meer dan dat, want Ria vertelt je ook hoe je zelfverzekerd de overgang door kunt komen.

Veel vrouwen worden tijdens de overgang onzeker van zichzelf, maar het ebook van Ria weet jou de juiste raad en adviezen te geven om zelfverzekerd van jezelf te worden.

Slank door de Overgang ervaringen

Onze Slank door de Overgang ervaringen zijn behoorlijk positief.

Na betaling kun je direct aan de slag met het ebook en de bonussen, en je ziet gelijk dat dit niet een book is wat in een dag of twee in elkaar is gezet. Hier is veel tijd en energie in gestoken.

De vormgeving is erg mooi en ook qua inhoud zit het ebook prima in elkaar.

Ria vertelt je haar verhaal, en hoe zij de overgang heeft beleefd.

Ze geeft daarmee allerlei adviezen en tips om zelf goed en zelfverzekerd (en vrolijk) de overgang door te gaan.

Naast deze informatie vind je allerlei recepten voor in de ochtend, middag en avond. Deze recepten zijn allemaal netjes voorzien van afbeeldingen, bereidingswijze en ingrediënten. Daarnaast zijn alle recepten erg afwisselend en vinden wij ze lekker.

Is Slank door de Overgang zijn geld waard?

Voor nog geen 37,- -euro krijg je toegang tot Slank door de Overgang en de bijbehorende bonussen; dat vinden wij weinig geld voor de informatie die je krijgt.

Veel vrouwen ervaren de overgang als iets negatiefs, maar voor nog geen vier tientjes heb je alle informatie om de overgang positief in en uit te gaan.

Daarnaast blijf je op je oude/huidige gewicht, en ga je afvallen als je dat wilt.

Slank door de Overgang krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie