FIT Methode ervaringen (Jeroen van der Mark)

FIT Methode ervaringen?

Ben je op zoek naar ervaringen over de FIT Methode van Jeroen van der Mark?

De kans is groot dat je op zoek bent naar eerlijke ervaringen over de FIT Methode, anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen, en dat is maar goed ook!

Wij zijn enkele maanden geleden zelf aan de slag gegaan met de FIT Methode van Jeroen en zullen op deze pagina onze ervaringen en review met je delen.

Twijfel je nog of de FIT Methode wat voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat is de FIT Methode?

De FIT Methode is een ebook van Jeroen van der Mark en andere personal trainers.

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het er in de FIT Methode om dat je fit wordt, dit doe je aan de hand van trainingsschema’s, voedingsschema’s, trainingsleer en voedingsleer.

De FIT Methode is een ebook van ruim 250 pagina’s wat behoorlijk veel is voor een ebook uit die prijscategorie.

Een boek als de FIT Methode zou voor veel mensen erg nodig zijn, aangezien tegenwoordig maar weinig mensen echt fit zijn. Dit komt door hun werk (veel kantoorwerk) en tijdsgebrek.

Het ebook bestaat uit drie fases waardoor het voor iedereen toegankelijk is (beginner, gevorderd en pro).

FIT Methode ervaringen

Onze FIT Methode ervaringen zijn behoorlijk positief.

Zo positief zelfs, dat we denken dat dit het beste ‘gezondheid- en sport ebook’ is wat we op onze website hebben behandeld.

De FIT Methode is simpelweg zo uitgebreid en bevat zulke goede informatie, dat we niet anders dan positief zijn over het ebook.

De trainingsschema’s, voedingsschema’s, trainingsleer en voedingsleer die je krijgt is van zulke goede kwaliteit; je ziet en merkt aan alles dat dit ebook door experts is geschreven, mensen die daadwerkelijk verstand hebben van hetgeen ze je leren.

Het is dan ook niet voor niets dat hier grote namen als Jeroen van der Mark aan hebben meegewerkt.

Het mooie is dat de FIT Methode voor iedereen toegankelijk is. De oefeningen beginnen vrij makkelijk, maar vorderen zich al snel. Zo kun je hier als beginner, maar ook als pro, uitstekend mee aan de slag en is het ebook voor iedereen.

Is de FIT Methode zijn geld waard?

Absoluut! De FIT Methode kost 39,95 euro en dat is een prima prijs (eigenlijk nog wat te laag) voor wat je krijgt.

Je krijgt hier zoveel goede, en duidelijke informatie en alles steekt zo netjes in elkaar, van vormgeving tot informatie over alle relevante onderwerpen, dat je dit ebook niet links kunt laten liggen.

Nadat wij een kleine week met de informatie uit de FIT Methode aan de slag waren gegaan, voelden wij ons een stuk fitter, energieker en waren we een kleine kilo afgevallen.

We kunnen de FIT Methode dan ook aan iedereen aanraden die zich fitter, energieker en gezonder wilt voelen, en ook nog eens (verantwoord) wilt afvallen.

De FIT Methode krijgt van ons 5 welverdiende sterren.

Plaats een reactie