Rapid Fatloss Methode ervaringen (Jesse van der Velde)

Rapid Fatloss Methode ervaringen?

Ben je op zoek naar ervaringen over de Rapid Fatloss Methode van Jesse van der Velde?

Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Wij zijn enkele maanden geleden namelijk zelf aan de slag gegaan met de Rapid Fatloss Methode van Jesse, en op deze pagina zullen we onze eerlijke ervaringen, mening en review behandelen.

Twijfel je dus nog of de Rapid Fatloss Methode wat voor jou is? Lees dan hieronder onze ervaringen!

Wat is de Rapid Fatloss Methode?

De Rapid Fatloss Methode is een volledig online programma en is elke gezet door Jesse van der Velde.

Jesse van der Velde is een bekende naam in de wereld van afvallen en gezonder leven; we hebben dan ook al meerdere programma’s van hem op onze website behandelen, die overigens allemaal zeer goed werden ontvangen.

Anyway, zoals de naam van de Rapid Fatloss Methode al doet vermoeden gaat het hier om een methode waarmee je relatief snel kilo’s zou kunnen afvallen. Jesse heeft het over 5 tot 7 kilo afvallen in de komende 21 dagen.

Dit doe je door van je lichaam een superverbrander te maken; 21 dagen lang extra veel vet verliezen, maar wel op een gezonde en verantwoorde manier.

Rapid Fatloss Methode ervaringen

Onze Rapid Fatloss Methode ervaringen zijn behoorlijk positief.

Dit is namelijk niet zomaar een programma wat in een paar dagen in elkaar is gezet. Je merkt aan alles dat hier behoorlijk veel tijd, moeite en energie in is gestoken.

Zoals gezegd is de Rapid Fatloss Methode een volledig online programma. Je krijgt dan ook (na aanschaf) direct toegang tot de inhoud:

  • Rapid Fatloss online programma
  • Rapid Fatloss online menuplan (21 dagen)
  • Rapid Fatloss online workouts (3 workouts)
  • 30 recepten met 5 ingrediënten of minder
  • Emotioneel Eten de Baas online cursus

Jesse geeft je een stappenplan waarin hij vertelt hoe je van je lichaam een vetverbrander kunt maken (in plaats van een suikerverbrander wat juist weer vet opslaat).

Dit stappenplan is duidelijk in elkaar gezet en ook goed uit te voeren.

Jesse vertelt je alles namelijk op een simpele en duidelijke manier en geeft je alle bijbehorende informatie (zoals recepten, gerechten etc. die je mag eten) die je nodig hebt.

Na ongeveer een week met de Rapid Fatloss Methode aan de slag te zijn geweest, waren wij al anderhalve kilo kwijt en voelden we onszelf enorm fit, energiek en gezond.

Is de Rapid Fatloss Methode zijn geld waard?

De Rapid Fatloss Methode kost 97,- euro en dat vinden wij een goede prijs voor wat je krijgt.

Vergeet niet dat je met de Rapid Fatloss Methode toegang krijgt tot vijf volledige online programma’s die alle informatie bevatten om jou in korte tijd kilo’s kwijt te raken, en waarmee je een gezondere levensstijl gaat opbouwen (waardoor je jezelf fit en energiek voelt).

De Rapid Fatloss Methode bevat alle informatie die je nodig hebt en de resultaten spreken voor zich.

Hoeveel is het jou waard om een strak en gezond lichaam te hebben? Met de Rapid Fatloss Methode ga je dit ongetwijfeld bereiken, en dat in zeer korte tijd.

De Rapid Fatloss Methode krijgt van ons 5 sterren.

Ben je op zoek naar Duitstalige informatie over afvallen en gezond eten? Zoek dan niet verder en kijk op healthyhappy

Plaats een reactie