Freds Bouwtekeningen ervaringen (Fred Schouten)

Freds bouwtekeningen ervaringen?

Wij zijn zo’n twee maanden geleden aan de slag gegaan met het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten, en delen op deze pagina onze ervaringen en mening met jou.

We kregen namelijk veel vragen van mensen die meer wilden weten over Freds Bouwtekeningen en Fred Schouten zelf.

Twijfel je of je met Freds Bouwtekeningen aan de slag moet gaan, en ben je nog niet helemaal zeker of het wat voor jou is? Lees dan op deze pagina onze ervaringen.

Wat zijn Freds Bouwtekeningen?

Freds Bouwtekeningen is een bouwtekeningen pakket met daarin meer dan 10.000 bouwtekeningen.

Dit zijn bouwtekeningen van alles en nog wat, zoals bijvoorbeeld tuinhuisjes, kinderkamers, speelgoed, konijnenhokken en nog veel meer.

Wanneer je Freds Bouwtekeningen aanschaft, krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen in het Leden-gedeelte. Hierin vind je alle bouwtekeningen netjes gesorteerd op categorie.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of er zijn bouwtekeningen van. Daarnaast zijn er van elke categorie genoeg bouwtekeningen te vinden die je kunt downloaden.

Zo zijn er tientallen of zelfs honderden bouwtekeningen van bijvoorbeeld tuinmeubelen. Zo kun je verschillende variaties bekijken, om zo te zien welke je het mooist vind.

Daarnaast worden er regelmatig nieuwe bouwtekeningen toegevoegd; bijna elke week komen er wel nieuwe bij!

Freds Bouwtekeningen ervaringen

Fred Schouten ervaringen
Fred Schouten.

Wat zijn nou onze Freds Bouwtekeningen ervaringen?

We moeten eerlijk zeggen dat we niet zo heel veel van de bouwtekeningen hadden verwacht. Op de verkooppagina werd verteld dat het om 10.000 bouwtekeningen zou gaan, en dus dachten we dat de kwaliteit niet zo hoog zou zijn.

Toch is niets minder waar, want de kwaliteit is erg goed. Alles is duidelijk in beeld gebracht, en de meeste bouwtekeningen zijn pasgeleden nog helemaal vernieuwd.

Zoals gezegd komen er ook bijna elke week weer nieuwe bouwtekeningen bij, dus zo heh je genoeg bouwtekeningen om te blijven klussen.

Ook kun je altijd terecht bij Fred als je hulp nodig hebt. Hij antwoord vragen vaak binnen 24 uur, en dat geeft ons ook een goed gevoel.

Onze Freds Bouwtekeningen ervaringen zijn dus erg positief.

Moet ik Freds Bouwtekeningen aanschaffen?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, twijfel je zeer waarschijnlijk of je aan de slag moet gaan met Freds Bouwtekeningen.

Je hebt bouwtekeningen nodig en kwam op de website van Fred.

We kunnen je zeggen dat de bouwtekeningen van Fred de enige bouwtekeningen zijn die je ooit nodig zult gaan. Besef goed dat het hier om 10.000 bouwtekeningen gaat, die je voor de prijs van nog geen vijf tientjes krijgt. Normaal gesproken betaal je 100,- tot 200,- euro voor twee bouwtekeningen.

Daarnaast kun je het altijd proberen, mocht het niet bevallen, dan kun je binnen 30 dagen altijd je geld terugvragen.

Plaats een reactie