Het 7×7 Afslank Receptenboek ervaringen (Jasper Alblas)

Het 7×7 Afslank Receptenboek ervaringen?

Wij zijn een tijdje geleden zelf aan de slag gegaan met het 7×7 Afslank Receptenboek en hebben besloten om onze ervaringen op deze pagina met jou te delen.

Wellicht twijfel je of je met het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas aan de slag moet gaan, en ben je op Google gaan zoeken naar ervaringen. Vandaar dat je op deze pagina terecht kwam.

Hieronder lees je onze ervaring en mening.

Wat is het 7×7 Afslank Receptenboek?

Het 7×7 Afslank Receptenboek is een ebook wat gemaakt is door Jasper Alblas.

Het ebook bestaat uit 64 pagina’s, en je krijgt ook nog een aantal bonussen welke in dit ebook te vinden zijn. Je krijgt dus niet allerlei losse ebooks, maar één ebook wat ook alle bonussen bevat.

In het 7×7 Afslank Receptenboek vind je 7 recepten voor 7 dagen (vandaar ook de naam). Dit zijn dus 49 recepten in totaal. Daarnaast krijg je ook nog dagelijks een aantal lijsten (onder andere een boodschappenlijst) met daarop producten die bij het ebook horen en waardoor je dus gaat afvallen en beter in je vel gaat zitten.

Deze boodschappenlijstjes zijn erg handig, en bieden je dus elke week weer wat nieuws. Zo krijg je genoeg variatie in je voeding.

Let goed op dat het hier niet om een stappenplan gaat om af te vallen, maar echt om een receptenboek.

In de bonussen wordt je wel verteld wat gezonde en ongezonde ontbijten zijn, waarom cardiosporten averechts zou werken en wat goede/slechte voedingsstoffen zijn, maar voornamelijk gaat het hier echt om recepten waardoor je gaat afvallen.

Voeding is namelijk enorm belangrijk (waarschijnlijk wel het belangrijkste), en is de basis om af te vallen en fitter te worden.

De recepten die Jasper geeft zitten vol variatie en vinden we goed beschreven. Je kunt zelf ook goed variëren en er zit van alles wat tussen; Paleo en meer.

Het 7×7 Afslank Receptenboek ervaringen

jasper alblas ervaringen
Jasper Alblas.

Het 7×7 Afslank Receptenboek ervaringen van ons zijn erg positief.

Zoals gezegd krijg je een ebook inclusief bonussen, en elke week een boodschappenlijstje. Als je jezelf aan dit boodschappenlijstje houdt (en deze is echt heel volledig), dan ga je daadwerkelijk gezonder eten, en zul je zien dat je gaat afvallen en beter in je vel gaat zitten.

Hierdoor ben je minder vaak ziek, is je weerstand sterker en voel je jezelf gewoon fitter.

Het ebook is goed, duidelijk en makkelijk beschreven, en ook de recepten vinden wij variërend en lekker. Het is dus niet zo dat je de hele week alleen maar vis eet of zo, er zit van alles tussen en dat vinden wij fijn.

Moet ik het 7×7 Afslank Receptenboek kopen?

Het 7×7 Afslank Receptenboek kost maar 27,95 euro en daarvoor vinden wij niet dat je het kunt laten liggen.

Je krijgt een volledig ebook, wat goed en helder beschreven is, en daarnaast elke week een boodschappenlijstje wat je gaat helpen om af te vallen en fitter te worden.

Daarnaast is dit niet één of ander crash-en-burn dieet, en blijf je blijvend resultaten zien.

Je kunt het 7×7 Afslank Receptenboek altijd 30 dagen uitproberen, mocht je het niks vinden of niet bij je vinden passen, dan kun je gewoon binnen 30 dagen je geld terugvragen.

Plaats een reactie