Simpel Slank ervaringen (Bernard Favier)

Simpel Slank ervaringen?

Ben je op zoek naar ervaringen over het Simpel Slank ebook van Bernard Favier?

Dan en je op deze pagina aan het juiste adres. Wij zijn enkele maanden geleden namelijk zelf begonnen met het Simpel Slank ebook van Bernard, en zullen op deze pagina onze eerlijke ervaringen, mening en review met je delen.

Twijfel je dus nog of het Simpel Slank ebook wat voor jou is, en of je er écht slank mee gaat worden? Lees dan hieronder onze ervaringen!

Wat is Simpel Slank?

Simpel Slank is een ebook wat is geschreven door Bernard Favier.

Bernard Favier is een gediplomeerde fitnesstrainer in een sportschool en heeft de website Puur Figuur opgezet. Hierop plaatst hij regelmatig artikelen en andere content omtrent gezonde voeding, afvallen en lifestyle.

In Simpel Slank vertelt Bernard zijn methode over hoe je op een simpele manier, kunt gaan afvallen; precies zoals de titel van het ebook doet vermoeden dus.

Hierin vertelt hij voornamelijk over de verschillende hormonen in je lichaam, en hoe je deze kunt inzetten om juist vet te verbranden, in plaats van vet op te slaan.

Simpel Slank ervaringen

Onze Simpel Slank ervaringen zijn behoorlijk positief.

Je ziet namelijk al gelijk dat er veel aandacht en energie aan het in elkaar zetten van het ebook is besteed, en dat Simpel Slank dus niet zomaar in een dagje of twee in elkaar is gezet.

Het ebook bestaat eigenlijk uit vijf stappen: namelijk het Keerpunt, het Hongerhormoon resetten, vet verbranden, het platte buik plan en vreetbuien elimineren. Dit allemaal aan de hand van je hormonen dus.

Bij elk hormoon krijg je zogenaamde actiepunten mee; actiepunten die je dus moet gaan uitvoeren om het hormoon in jouw voordeel te laten werken. In dit geval dus afvallen en vet verbranden.

Bernard legt alles duidelijk uit, en ook al heb je geen verstand van hormonen, dat maakt niet uit, want dat ga je allemaal ontdekken.

We hebben nog nooit echt een ebook omtrent afvallen en gezond leven gezien wat zo diep in gaat op de hormonen in je lichaam, dus dit bevalt ons wel.

Naast de informatie over je hormonen krijg je ook 70 recepten die je zullen helpen om af te vallen.

Is Simpel Slank zijn geld waard?

Simpel Slank kost maar 37,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Voor nog geen vier tientjes haal je een heel compleet ebook in huis wat je alles kan vertellen over de werking van je hormonen in je lichaam, en hoe je de hormonen inzet om vet te verbranden.

Na een paar weken met het Simpel Slank ebook aan de slag te zijn gegaan, waren wij al enkele kilo’s afgevallen en voelden wij ons fitter en gezonder dan ooit te voren.

We weten zeker dat wanneer jij aan de slag gaat met Simpel Slank ook jij deze resultaten (of zelfs beter) gaat halen, en dat je er door gaat afvallen.

Simpel Slank krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie