SlimPlus ervaringen? Lees hier onze eerlijke mening!

SlimPlus ervaringen?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je op zoek bent naar ervaringen over het afvalprogramma SlimPlus.

Waarschijnlijk twijfel je er nog aan om met SlimPlus aan de slag te gaan, en weet je nog niet zeker of het wat voor jou is. En nog belangrijker: of je er daadwerkelijk door gaat afvallen.

Wij zijn enkele maanden geleden zelf begonnen met het SlimPlus afslankprogramma en zullen op deze pagina onze eerlijke mening en ervaringen met je delen.

Wat is SlimPlus?

SlimPlus is een afslankprogramma wat is gebaseerd op het innemen van supplementen.

Wanneer je het SlimPlus programma bestelt krijg je supplementen die je 25 dagen in moet nemen.

Het is goed om te weten dat er verschillende supplementen worden bijgeleverd, namelijk SlimLean Body, SlimVital Body en SlimClean Body.

Elk zijn ze ‘geschikt’ voor een unieke resultaten.

Ben je bijvoorbeeld sporter, dan kun je de SlimLean Body supplementen gebruiken.

Naast de supplementen krijg je ook een boek waarin meer wordt vertelt over de juiste inname, en verdere tips om af te vallen.

Onze SlimPlus ervaringen

We moeten eerlijk toegeven dat we nogal onbekend waren in de supplementen ‘markt’ en dat we nog nooit eerder supplementen hebben gebruikt om af te vallen.

Toch waren we aangenaam verrast door onze bevindingen.

Het innemen van supplementen kan er namelijk voor zorgen dat je zonder verdere moeite, simpel kunt afvallen.

Je hoeft niet actief te gaan sporten of aan een dieet te doen. Het innemen van de supplementen is simpelweg voldoende. Natuurlijk krijg je wel sneller resultaat als je aan sporten doet, en op je voeding let, maar in principe zijn de supplementen voldoende.

Tel daarbij op dat SlimPlus ook beschikt over een boel recepten (die je er bij krijgt) en een goede begeleiding (zowel offline als online), en je hebt een programma wat je ongetwijfeld gaat helpen om zowel op de korte- als langetermijn af te vallen.

Onze SlimPlus ervaringen zijn dus behoorlijk positief.

Is SlimPlus zijn geld waard?

SlimPlus kost 89,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt 150 supplementen die je 25 dagen lang kunt gebruiken. Daarnaast krijg je goede begeleiding en kun je altijd je vragen stellen aan de experts van SlimPlus.

Na 25 dagen zagen wij al positief resultaat, en waren we enkele kilo’s afgevallen zonder daar veel voor te hoeven doen. Alleen de supplementen innemen was voldoende.

SlimPlus krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie